TRÄDGÅRDSKONSULTATION

Vi har många kunder som kontaktar oss för att främst få diskutera sina idéer, få  inspiration och en puff i rätt riktning i sin trädgård. Ibland behövs det inga ritningar utan bara ett samtal och goda råd. Du kan komma väldigt långt med en trädgårdskonsultation och det är även möjligt att bygga på med idéskiss eller ritning på någon del av trädgården, ex en ny plantering.

Vi kommer till din trädgård under ca 2 timmar. Först går vi tillsammans genom trädgården och du får beskriva hur du använder trädgården, vilka förändringar du vill göra och vilka problem du identifierat. Vi tittar på vilka funktioner som finns och vilka du önskar. Du får råd om trädgårdens utformning och funktioners placering i förhållande till varandra. Vi ger dig tips på växter som skulle skapa den karaktär som du önskar och vi diskuterar vilka material som passar till ditt hus och dina önskemål. Vi skissar direkt på din tomtkarta och du för anteckningar.

Pris: Grundpris 2750 kr ( max 5 mils resa). För ytterligare restid tillkommer 500 kr/timme.

Du förbereder dig genom att:

  • Tillhandahålla en tomtkarta 1:100 eller 1:200 (beställs av kommunen)
  • Fylla i vår checklista som vi skickar till dig
  • Hitta bilder i tidningar och böcker på trädgårdar som du tycker om. Skapa gärna ett Pinterestkonto med bilder du tycker om och dela med oss.

Du kan bygga på din trädgårdskonsultation med fler timmar med trädgårdsdesign för att tex få förslag på en rabatt eller en idéskiss.

Läs mer under Trädgårdsdesign