TRÄDGÅRDSSKÖTSEL MED EGEN TRÄDGÅRDSMÄSTARE

Drömmer du också om en alldeles egen trädgårdsmästare som tar hand om hela trädgården?

För när ska träden och buskarna beskäras bäst? Perenner klippas ner? Och när ska man hinna kantskära rabatter och rensa ogräs? Tänk om den där stora krukan vid entrén kunde byta ut sina utplanteringsväxter själv när de har vissnat ner…

Just nu kan du boka ett av våra fina höstpaket!

Vi kommer och räfsar löv, klipper ner, rensar ogräs och fixar – du kan göra något annat!

Lilla höstpaketet

Lilla höstpaketet

Lilla höstpaketet med 4 timmars trädgårdsskötsel. Efter RUT-avdrag: 1040 kr (pris 2080 kr före skattereduktion). Kostnad för resa och ev bortforsling av trädgårdsskräp tillkommer.

Stora höstpaketet

Stora höstpaketet

Stora höstpaketet med 7 timmars trädgårdsskötsel. Efter RUT-avdrag: 1820 kr (pris 3640 kr före skattereduktion). Kostnad för resa och ev bortforsling av trädgårdsskräp tillkommer.

 

Vill du boka fler timmar så kostar det 550 kr/h före RUT- avdrag. Minimibokning 2 timmar.

 

Egen trädgårdsmästare – vi kommer när din trädgård behöver oss!

Vår tjänst Egen trädgårdsmästare innebär att vi besöker dig regelbundet och fixar det som behövs utifrån dina önskemål och trädgårdens behov. Tillsammans bestämmer vi vilka åtgärder du vill att vi fokuserar på och sätter en tids- och kostnadsplan.

Exempel på åtgärder som kan ingå:

  • Beskära häckar och buskar
  • Klippa ner perenner
  • Rensa ogräs
  • Kantskära
  • Dela perenner
  • Räfsa löv
  • Dressa gräsmatta

Vi träffas hemma hos dig och går igenom din trädgård tillsammans. Du berättar vad som är dina önskemål, vad du önskar kontinuerlig hjälp med och kanske finns det något du borde tagit tag i för länge sedan som behöver en rejäl insats. Utifrån vår erfarenhet föreslår vi också åtgärder utifrån trädgårdens behov. Vi går igenom växtmaterialet för att se status och vilka skötselinsatser som behövs. Vi återkommer till dig med en plan med antalet arbetstimmar över säsongen som vi sedan använder på bästa sätt.

Vi köper in det material som behövs, tex planteringsjord och växter och kan också forsla bort avfall som grenar och växtrester om du önskar det.

Vi har satt ihop två paket till dig som du ser nedan!

Trädgårdsskötsel är berättigat till RUT-avdrag. Om du är berättigad till RUT-avdrag är det 50% reduktion på arbetskostnaden.

Kontakta oss så bokar vi in ett första möte!

 

 

 

Lilla Trädgårdsmästaren

Lilla Trädgårdsmästaren

Lilla trädgårdsmästaren: 10 arbetstimmar Växter och jord för kruka/urna till ett värde av 400 kr (en-två uppsättningar) Efter RUT-avdrag: 3000 kr (Pris 5600 kr före skattereduktion, kostnad för vår transport tillkommer)

Stora Trädgårdsmästaren

Stora Trädgårdsmästaren

16 arbetstimmar Växter och jord för kruka/urna till ett värde av 600 kr (två-tre uppsättningar) Efter RUT-avdrag: 4760 kr ( Pris 8920 kr före skattereduktion, kostnad för vår transport tillkommer)