• Dags för nya idéer?

  Inspiration + erfarenhet

  Låna hem en trädgårdsdesigner

TRÄDGÅRDSKONSULTATION

Vi har många kunder som kontaktar oss för att främst få diskutera sina idéer, få  inspiration och en puff i rätt riktning i sin trädgård. Ibland behövs det inga ritningar utan bara ett samtal och goda råd. Du kan komma väldigt långt med en trädgårdskonsultation och det är även möjligt att bygga på med idéskiss eller ritning på någon del av trädgården, ex en ny plantering.

Vi kommer till din trädgård under ca 2 timmar. Först går vi tillsammans genom trädgården och du får beskriva hur du använder trädgården, vilka förändringar du vill göra och vilka problem du identifierat. Vi tittar på vilka funktioner som finns och vilka du önskar. Du får råd om trädgårdens utformning och funktioners placering i förhållande till varandra. Vi ger dig tips på växter som skulle skapa den karaktär som du önskar och vi diskuterar vilka material som passar till ditt hus och dina önskemål. Vi skissar direkt på din tomtkarta och du för anteckningar.

Pris: Grundpris 3000 kr.

Restid tillkommer 500 kr/timme.

Du förbereder dig genom att:

 • Tillhandahålla en tomtkarta 1:100 eller 1:200 (beställs av kommunen)

 • Fylla i vår checklista som vi skickar till dig

 • Hitta bilder i tidningar och böcker på trädgårdar som du tycker om. Skapa gärna ett Pinterestkonto med bilder du tycker om och dela med oss.

Du kan bygga på din trädgårdskonsultation med fler timmar med trädgårdsdesign för att tex få förslag på en rabatt eller en idéskiss.

Läs mer under Trädgårdsdesign

BOKA MÖTE

 

 

TRÄDGÅRDSKONSULTATION ONLINE

Vi erbjuder även trädgårdskonsultation via Zoom.

Vi kommer att genomföra det på likande sätt som en vanlig konsultation:

 • Förberedelserna är samma enligt ovan.

 • Vi bokar en tid och du får en länk till Zoom.

 • Om du är ovan vid tekniken kan vi köra ett kort test innan så vi vet att det fungerar.

 • Under konsultationen sitter du först inne i ditt hus och vi går igenom checklistan och dina önskemål. Du visar mig hur huset ser ut innifrån och hur huset och trädgården hänger ihop, tex vad du ser av trädgården från olika rum och hur man kommer ut i trädgården.

 • Därefter går du ut i trädgården och visar mig via video hur trädgården ser ut och de olika områdena du vill ändra och förbättra. Jag följer med digitalt och gör anteckningar på tomtkartan.

 • Vi sammanfattar genom att jag skissar på tomtkartan och visar er via videosamtal. Min skiss kan jag sedan scanna och skicka med e-post.

Grundpris: 2500 kr